Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abrahams, Isaks och Jakobs Gud, Israels Gud


Vi tog din sanning
stöpte den i en form
den blev till lögn
till religion

Och Ordet blev frestad
med ordet
i öknen

Ljuset kom in i världen
och kärleken led döden

Lejonet av Juda heter han som segrar

och vi
vi faller ner
och tillber




Fri vers av rebecca d
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-12 08:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"och vi
vi faller ner
och tillber"

Amen!
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Guds Ord är sanning.
Joh 17:17
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d