Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelkross

Jag älskar det sätt du ser på mig
Du kan mitt liv, känner mig väl
Allt jag tror är viktigt ser du i mig
Jag behöver dig, för att känna min själ
Olyckliga själ, olyckliga själ

Det jag tror är dig är att du känner mig
Svik mig ej, för då sviker jag mig själv
När jag ser på dig ser jag bara mig
Och jag inser, i mina ögon hur liten du är
Olyckliga olyckliga själ




Fri vers av Albin Marklund
Läst 487 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund