Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får solen att se tunn ut

Hon vänder sig mot mig
När hon ler och frågar

Ser jag bra ut?

Svarar jag

Min kära, du får solen att se tunn ut




Fri vers av Albin Marklund
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund