Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är inget som måste jagas. Inte ett knep att förstå.


Om ord inte fanns skulle vi älska

Om ord inte fanns skulle vi älska
Så som jorden älskar vinden
som älskar vattnet under den
Som knoppen full av tillit
till att snart få vecklas ut
Vi som trodde de var uttryckslösa
Men jag hör kärleksförklaringar överallt
Jag hör brusande skratt
Jag hör grunden till allt




Fri vers av Albin Marklund
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund