Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är samma sak

Jag lyssnar till pulsen, mästarnas takt
Ett svagt gammalt eko som växer sig starkt
Vad man i tider har vetat och sagt
Blir verklighet i mig, blir vackert och exakt

Vi är alla olika starka blandningar av samma extrakt




Fri vers av Albin Marklund
Läst 416 gånger
Publicerad 2010-04-20 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund