Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i ett människoskal

Vi tittar men vill inte förstå
det som är mer än en meter bort
Vi bara står där vi förut skulle gå
Fyll oss med det där, och det fort

för det är det vi så gärna vill ha, visst var det så

Vi är färska, så det är väl bra
Då följer vi med betydligt smidigare
Jo förresten, vi hörde idag
om nån som sa nåt vi inte hört tidigare

Äh i alla fall

Vi är vana, så vi bryr oss
om det vi är vana att bry oss om
Efter jobbet kan vi släppa loss
och vi minns alla vackra tider som

när säsong 1 var som allra bäst

Nu är vi snart slut, som ni ser
Snart ska vi väl inte behöva bry oss alls
Vi har levt en minut, kanske mer
Det gnager, men snart är vi ändå någon annanstans




Fri vers av Albin Marklund
Läst 386 gånger
Publicerad 2010-04-20 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund