Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken djärvhet!

Vilken djärvhet att du vågar
vända ryggen mot
ett okänt hot
Ja vilket mod du ändå bär!
Om du visste om risken
när du tappert går stavgång
med förbundna ögon
Vår tids främsta gycklare du är!




Fri vers av Albin Marklund
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund