Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen tid

Något nytt kräver sin rätt
att få bli till
att levas genom mig
Det är bara rätt
att jag ger tillbaka min tid
jag stulit av mina drömmar




Fri vers av Albin Marklund
Läst 387 gånger
Publicerad 2010-07-14 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund