Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det min plikt att skingra dina moln?

Är det min plikt att skingra dina moln?
Älskade vän, min pärla
Jag dras hastigt ned i ditt svarta hål
som en ofrivillig stjärna
Dina steg visar tyngden av en orättvis dom
svår att ensam bära
Om jag slipper känna mig usel och tom
om jag kan, jag hjälper dig gärna




Fri vers av Albin Marklund
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 12:29



Bookmark and Share


  aol
star så berörande vacker poesi
2010-05-05

  sellout
bara rubriken fångade mig. vacker!
2010-04-20

  Mikaela P
Fy vad bra. Ditt sätt att få in rimmen är underbart.
Det känns. Mäktigt och äkta.
2010-04-20

  JohannaCarlsson
åh, den här var vacker.
Riktigt fint skrivet.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund