Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem äger vem?

Det är mitt barn, hörde jag
bland sorlet
Vem äger vem, sa du?
Vad var ursprunget till livet
som inget ursprung själv har haft?
Inget ursprung, men rundgång
Ingen äger, man delar
Lånar samvaro, äter
vid samma bord ett tag




Fri vers av Albin Marklund
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund