Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa vägen

Jag vandrar den långa vägen
Om det innebär att stå på egna ben
Att följa den stig man vill, slippa stå still
Om jag så hamnar här igen –
Jag vandrar gärna den långa vägen




Fri vers av Albin Marklund
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund