Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös själ

Lägg aldrig era drömmar i händerna på mig
Tro mig mina vänner, ni ser dem ej igen

Lita ej på solen, den lämnar himlen snart
Vila ej mot stenen som inte rullat klart

Löften ger jag inga, de klingar ofta falskt
Värdet är så ringa i ord som sägs i hast

De ord jag har att följa de viskas inom mig
Jag kan ej längre dröja, för vintern närmar sig

Äkthet är det enda jag någonsin vill ge
Ta emot, var tacksam, och vänta intet mer




Fri vers av Albin Marklund
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund