Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mata inte djuren

Mata inte djuren
Då kan de få för sig att det faktiskt kan finnas
mat, som är bättre än den vi ger dem
Då kan de förstå
att de bäddar vi förser dem med
kanske inte är de varmaste
De kanske till och med börjar fundera
på var de egentligen kommer ifrån
Så för guds skull
Mata inte djuren




Fri vers av Albin Marklund
Läst 378 gånger
Publicerad 2010-03-12 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund