Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitta, röv och bröst

Fitta, röv och bröst
i fyrkantiga välinslagna paket
till rimligt pris
skickas ut till den
som tycker om tillgänglighet, säkerhet
trygghet och komfort




Fri vers av Albin Marklund
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 11:57



Bookmark and Share


  Akke
Snyggt paketerad innebörd.
2010-03-12

  Anders Nordlander VIP
du glömde ögonen
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund