Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur solen tar sig in

I den prydliga gardinen som täckte mitt fönster
fanns en reva från tak till golv
Men det var endast genom denna
som solen tog sig in




Fri vers av Albin Marklund
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 12:00



Bookmark and Share


    Silverbjer
Solklar!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund