Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLAN

Jag klev på en pärla en kall och molnig dag
Den skar hårt mot huden
lika hänsynslöst som överraskande
Liten och glänsande
budskapet så klart;
Min skatt gör ont om den ska hittas
Min pärla är det dyraste jag har




Fri vers av Albin Marklund
Läst 404 gånger
Publicerad 2010-03-12 12:59



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Skör och vacker.
2010-03-13

  Nina Nightwish
Vackert:)
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund