Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dig innerligt.. passionerat.. älskar den själ du bär omkring på..




Suckar dig

 

 

 

Oh Gud

mitt hjärta är ej längre stort nog

därför att hon som jag älskar är jämlik världen

 

Oh Gud..

 

jag ber dig

 

 

Ge mig ett annat hjärta

så stort som världen.




Fri vers av issac.a.m
Läst 385 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-06-08 23:53



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
och ingen klarar suckar som du kärlekens suckar som porlar i varje nerv i varje ven fyller oss med passion, så skriver du oss alltid på hjärtat.
2010-06-09

  kärleks ängel
underbart att känna att hjärta håller på att sprängas av all kärlek!!
vacker!!
2010-06-09

    sunnanvind
Vacker kärleksdikt till din högt älskade! Applåder!
2010-06-09

  Suzy med punkterna
Inget hjärta är större och bär mer......
2010-06-09

  firefire
tror nog ditt hjärta är så stort redan;) otroligt vackert kärleksfullt ömt och passionerat till din älskade!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m