Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan..




Blicka din dröm i verklighet

lilkt den magiska strand

följer vägskäl efter vägskäl

där hav möter land

och land möter hav,

likt den magiska strand

står du där och skådar

utmed  horrisonten

hör hur vindar brusar

där storm blir lä

och där lä blir storm,

känn hur sol når din hud

fånga doft efter doft

blicka din dröm i verklighet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-12 15:29



Bookmark and Share


  karenina VIP
får mig onnekligen att längta till havet
2010-03-13

    Maria Malm
Ibland kan drömmar falla in i verkligheten..
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz