Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsnatt

KUK!

Skulle jag gissa på

om jag fick gissa.

Men här i natten

tonar fronter,

XP

och tomglas sig upp.

Klockan dras framåt

ju närmre jag minns

dig.

Tanken går

från knäckande is

i tömmande glas

till svällande klubbar

där du söker

en litekänd

till gemenskap

om så bara en.

Men här staplas tomhet

burk på burk,

länge sen nu

stängs var

alkohåliväggen.

Så fann du väl rätt,

rätt för att

göra sängen rätt

för dig.

Jag gör

tornet med fimpar

högt.
















Fri vers av Stretaren
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 02:02



Bookmark and Share


  Arro
läste första orden sen var jag fast :D
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Stretaren