Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kallar mig Tusensköna

Dom kallar mig tusensköna.

För jag är minst medel

bevandrad i alla konsterna.

Dom kallar mig tusensköna.

För jag odlar våldsamt

Sanning, Rättvisa

och Förgätdigej

i ödmjuka lerkrukor.

Och, och!

Jag är vacker

på utsidan

och

så.

Dom kallar mig tusensköna.

Eller

dom skulle kalla mig

bara dom ville kalla mig.




Fri vers (Fri form) av Stretaren
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-11 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stretaren