Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

Vilken solnedgång...

Iögonfallande,

ramlande,

stupande!

Perfekt.

Skänker orange romantik

till trippel glas,

tre våningstegel

och puts.

Toscanalik

mot min rygg

när jag går

för att köpa cigg

och mer folköl.

Sen vänder jag hem

med en plastpåse

full av

självförakt.




Fri vers av Stretaren
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stretaren