Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstlös...




Crestfallen

 

Svarta vingar tynger

en modfälld själ.

 

Ett hjärta för mörkt

för att älska igen.

 

En blick för dunkel för att se

allt det vackra, som är ditt.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-13 09:45



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Too far gone? :)
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP