Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om själsbitar fick ro

flyr ingen väg

ty varje ögonblick

sekunder skådar verklighet

skakar om tillvaro

finner ingen ro

söker vid havets blå

utan svar utan förståelse

pulsen ökar slår sönder själsbitar

tankar går i djup dvala

dag som natt

flyr ingen väg

finns ingen väg

ty varje ögonblick

ett evigt cirkus som aldirg tar slut

aldrig fyller själ med frid




Fri vers av Lindizz
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 13:49



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! woow vilken igrn kännings faktor jag fick.... kraaaam
2010-03-28

  karenina VIP
insiktsfullt. även om livet och tillvaron gör ont ibland så kan man bara försöka vara i det, då går man igenom, inte förbi.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz