Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-07-30


det är ändå inget du kommer att förstå.







hur det sprakar i dina skrattgropar
då du gör bort dig framför andra människor
har håriga armar
och blåmärke just vid högra axeln
från det att du trodde du kunde flyga
det gör inget ifall
tandborstning inte är din favoritsysselsättning


och
du aldrig har varit en stjärna på att bädda
ned dina drömmar till ett mindre egoistiskt stadium
eller klippt dina tånaglar
på riktigt
du har fula badrumstapeter för att det var snyggt
att vara ful förr det gör inget att
du hade fluffrisyr men är perfekt
inne just nu
inte bryr jag mig om tre kilos övervikt
från att vara skitsmal
sprucken läpp, barnsliga fantasier eller
hur du ler sådär ansträngt då
gillar bara
hur dina ögonbryn ibland försvinner
hur du skippar att se bra ut för världen
och istället bara tillåter dig att


vara








Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 618 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 14:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du har så rätt i rubriken, jag förstår mig inte heller...
2022-08-03

  Inkarasilas
Du skriver dig rakt in som små svetsloppor är dina ord och jag tycker du är en samtidspoet av rang så skål och klunk klonk på det.
2010-03-18

  Vildkärlek
En riktig bra Jäsare
2010-03-13

  thepoetrysong
att bara vara är så svårt men prisvärt
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt