Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

154. Kornbröd




Ge dem att äta säger Herren
Det räcker inte till säger tjänaren
Tjugo kornbröd
hur skall det kunna räcka
till hundra män

Var skall vi köpa bröd frågar Jesus
Pengarna räcker inte till säger Filippos
Fem kornbröd och två fiskar
hur skall det kunna räcka
till femtusen män

Jesus tackar Gud
och delar ut i överflöd
Ymnigt växer Guds säd
och fiskarnas boning i havet är stor

Ju närmare vi kommer Gud
ju mer kan Han göra för oss
Låt oss synliggöra Honom
vars ärende ni går
och låta det eviga livet
få fäste i nuet




Fri vers av Maria T
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-13 16:03



Bookmark and Share


  rebecca d
Det är miraklernas Gud vi tror på, överflödets Gud, barmhärtig och nådig, som bryr sig om vår hunger, den andliga och den lekamliga...för Han är vår Fader!

Klart fint flyt!
2010-03-20

  Bibbi VIP
"Ju närmare vi kommer Gud
ju mer kan Han göra för oss"

Applåd!
2010-03-20

  Anna*
Ingenting är omöjligt för Gud ... jag älskar fisk ...
2010-03-15

  Eaglemountains VIP
Välsignelsens och nådens kraft är stor .....För Gud är ingenting omöjligt .... vackert skrivet ....
2010-03-14

  Lady Alassa
Kornbröd gillar jag
för det är gott
2010-03-13

  walborg
.." och låt det eviga livet
få fäste i nuet"
Innerligt tack för denna underbara text om tro.
2010-03-13

  Jaseph
Du finner ord för nåden.
2010-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om tro, tillit.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T