Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundar världen medans stora ting sker hemma.

Men detta var även det i forntiden...




MIRAKLERNAS VÅR

 

I dessa dyrtider
spenderar jag
drömmar
visioner
fiktiva minnen
från fornstora dar
om framtida projekt
Jag skönjer stora
och små
framsteg
Lillen börjar att gå
Expanderande
erövrande
Stapplar runt
som en korsfäst
kristusgestalt
från rum till rum
Mumlande obegripligt
medans jag tänker
att än rullar kulorna
på skolgårdens grus

omskiftas ledare
och nationer
precis som Herren vill

Denna miraklernas vår




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ted!
Underbar låt.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar