Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leve ungdomen!

Leve ungdomen
Leve lungorna som börjar andas
ögonen som börjar se sig om
munnarna som börjar prata
tankarna som börjar virvla
Leve slarvet, ovanan, försöken
Leve de goda avsikterna
de halvhjärtade insatserna
all oreda som ska sorteras
rädslan, drömmarna och dumdristigheten
Leve modet och livsviljan
att kasta sig framåt med huvudet före
att slita sig loss från alla kedjor
och att tro för mycket på sin egen förmåga
Leve ungdomen!




Fri vers av Albin Marklund
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 18:40



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Du skriver som en frisk vårvind. Gillar den jätte mycket.
2010-03-13

  Vildkärlek
Mycket bra skrivet av dej
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund