Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå mig?

Jag vill bara
Jag känner liksom att
Jag måste verkligen
Jag önskar att
Och hoppas att
Du ska veta att jag
Men jag är rädd för
Och jag vill inte att
Jag vill bara

Förstå mig?




Fri vers av Albin Marklund
Läst 272 gånger
Publicerad 2010-03-13 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund