Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter raset

Spegeln visar plötsligt en annan bild
Glöm inte, glöm inte du
Du dög för tio år sen
Du duger även nu
Urgröpt ned till benen
Ensam och ful
Evigheten klingar illa från en insekts perspektiv
Förstod inte, förstår inte än
Var min egen födsel
det värsta som har hänt
En sjuklings fantasi
Ett grymt och vrickat skämt
Nej res dig, snälla res dig igen




Fri vers av Albin Marklund
Läst 343 gånger
Publicerad 2010-03-13 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund