Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför skriver jag

När jag låter orden skriva sin väg till mig, öppnas dörren.
In till tryggheten i att ha något alldeles eget. 
Då har jag äntligen kommit hem.

Till mig.

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 406 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-03-13 20:46



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar vacker hyllning på få rader både till skriften, dikten och jaget
2010-03-16

  inutimonster
vad fint! tack för den lilla påminnelsen. jag brukar alltid längta hem, utan att egentligen veta vad det är. men nu när du säger det så har du märkligt rätt. kanske är det när man skriver som man är där. i sig själv. verkligen hemma.

och ja, visst har du rätt. är det någonstans du verkligen hör hemma så är det med en penna i handen!
2010-03-15

  Hannadraken
jättebra!
2010-03-15

  Yrre VIP
Och vi får hälsa på, tack så mycket!!!!
2010-03-15

  Anna*
Delar din upplevelse och låter orden skriva sin väg till mig för att kunna komma hem...
2010-03-15

  Lavinia Röd
En viktig andledning att skriva! Ditt skrivande öppnar också dörren till mig och det tackar jag för!
2010-03-15

  Gunnar Odhner
Vi är många som delar den känslan, fint beskrivet.
2010-03-15

    Maria Malm
Sannolikt det allra bästa sättet att hitta hem till sig själv!
2010-03-15

    ej medlem längre
jamensåprecisochexakt!
2010-03-15

  © anakreon VIP
Det är så sant! Finns det något bättre sätt att lära känna sig själv än att skriva?
Jag är skeptisk...
Kram
Calle
2010-03-15

    Bodil Sandberg
Underbart fina rader Carola..skrivandet öppnar upp och bjuder in
2010-03-15

  walborg
Att få kontakt med sig själv och bli hel - underbar beskrivning.
2010-03-15

  Suzy med punkterna
Underskönt
2010-03-14

  Eduardo
vackert i sin enkelhet :-)
2010-03-13

    papillon
Bättre anledning att skriva får man nog leta länge efter.....
Applåd!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren