Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla i samma grop 2 gånger

I bästa fall kan jag ge dig ett leende
En kort glimt från himlen i mig

Det tror jag nog först när jag ser det
Då gick jag och samlade mod

Jag tror jag verkligen tycker om dig
Och det säger mycket om mig

Dina ord gav mig fler grubblerier
Jag gjorde om samma misstag igen




Fri vers av Albin Marklund
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 20:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin dikt, man kan falla hur många gånger som helst..
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund