Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NU

I nu ville jag stanna lite till
Lika länge som livet var kort
Lika meningsfullt som tiden bara kunde bli
Dela upp den i några bitar till och skänk dem åt just nu
Stjäl tid från alla förbispringande veckor
Efter något sådant ville man aldrig stagnera
i nåt slags förståndshandikappat vakuum igen
Ge tillbaka till nuet allt vad framtiden är värd
om nu skulle få duga precis som nu är




Fri vers av Albin Marklund
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund