Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen du älskade att hata

Jag är mannen du älskade att hata
dåtidens godhet
glöms bort i nuets ilska
hatet bränner dig svart

Jag är mannen du älskade att hata
i en domstol utan försvarstal
är segern lätt
Justitia är död

Jag är mannen du älskade att hata
i enögdheten
blir bilden oskarp
behaglig blindhet är bäst




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 22:08



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar den, kärlek och hat är nära. Ilska kan blidkas...
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten