Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens kraft ger livet tillbaka


Solen lyser mot husväggen
med en styrka som blir


mäktigare


och

mäktigare

för varje dag

spricker någonting



nytt fram


idag

knoppar av

snödroppar


i morgon


knoppar av


krokus


solens kraft

ger liv


åt allting


som vi


trodde var borta


för alltd




Fri vers av christie
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar stort
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

christie