Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett par skor

Håll upp en stund
Du rara, sköna
låt mig titta runt
Och säg en skröna
Du går hit ner
Och sakta ber
Att vandra upp och lära fler

"På tok för ljust"




Bunden vers (Rim) av Blake
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 12:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den som ingen brytning har
skall blott stå med foten bar
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake