Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Nyckelpigan

~*~

Nyckelpigan ler
går gör nyckelben - hörs då
nyckelharpans spel

LPWJ 14/03/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-14 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört bra.
2010-03-16

    ej medlem längre
LPWJ, han -
fått till en geni-alisk
nyckelpigs - haiku

Hälsn. Ann
2010-03-14

  thyra
Nyckelord som öppnar våren upp. Bildens skärpa är enormt bra. Fint!
2010-03-14

  Anders Perols
Snygg haiku
2010-03-14

    Jnåt
klurig text och kanonfin bild.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP