Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmen


Hur kunde denna man
som var så kärleksfull
bli ett sådant monster

Jag får krafter från
ingenstans
kämpar emot

tankar som kommer
till mig

han ska inte få tränga
in i mig

känner tårarna som rinner
på mina kinder
när jag blir nedtryckt på
sängen

känner hur han trycker
sitt underliv mot mitt

känner sådant äckel


efter ett tag som känns
som en evighet
släpper han sakta greppet
om mina handleder

han tittar mig i ögonen
Förlåt !
orden kommer som en
våldtäckt

en våldtäckt som gjorde
stora sår i själen

kryper ihop som en boll
och vill bara försvinna
in i mörkret
försvinna bort från
denna hemska
sanning att
döden hade mig i sina händer







Fri vers av christie
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 15:58



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt, öppet och tragiskt när kärleken, tillit och respekt lämnas utanför!!
2010-03-14

    ej medlem längre
gripande drömmeri som betonas Mar
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

christie