Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svetsa samman

Jag kanske börjar hitta mig själv igen
Den person jag var innan jag gav mig av
Jag börjar minnas vad jag uppskattade att göra
Börjar hitta det som gjorde mig glad
Jag har som en annan känsla inom mig
Jag tycker om den

Men jag vet inte om denna känsla kommer bestå
Eller om det finns plats för den här
Om mitt rätta jag går ihop med personerna här

Men jag måste försöka!
Jag vill inte sova längre!
Jag vill hålla mig vaken nu
Hålla kvar känslan
Låta energin från den spridas i kroppen
Och sedan ut, ut genom huden

Jag tror att jag på ett sätt ville fly från mig själv
Därför gav jag mig av
Jag ville lämna min ofullkomlighet bakom mig
Och låta mig fyllas av något bättre
Men naturligtvis följde jag med mig själv

Och det nya krockade med det gamla
De två delarna studsade med varandra så att de åkte ut från radiobilsbanan
Och banan blev tom

Nu vill jag köra tillbaka gamla radiobilen
Börja minnas hur den fungerar igen
Och sedan tar jag in den nya radiobilen
Och låter det nya och det gamla skaka hand med varandra

Från och med nu ska vi smälta ihop




Fri vers av Physalis
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis