Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gödning

Våra sinne borde mötas
Våra ögon borde sökas
Våra smaker borde blandas
Våra dofter borde andas
Våra känslor borde gödas
Vår kärlek måste födas




Fri vers av Physalis
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 12:47



Bookmark and Share


  aol
så sann fin skrift
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Physalis