Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykter

Vad var det som hände?
Vart kom alla känslor ifrån?
Och så förstås, den vanliga frågan
Varför just nu?
Vad händer nu?
Hur känner jag?
Lite mindre tror jag
Hur känner du?
Vill du något med mig?
Kommer du visa det då?
Om inte
Måste jag bestämma mig för
Att chansa
Att satsa
På lördag kanske?
Om du kommer
Men jag vill ju ha dig nykter




Fri vers av Physalis
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis