Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimma Strimma

Kreativitetens gnista flödar
Jag vill inte att du dödar
De igen
Kom igen
Det kan kännas så befriande
Rent utav givande
Det är kul att leka med ordet
Tänker jag här vid bordet
Kul också att rimma
Hopp jag ser- en strimma




Fri vers av Physalis
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-11-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis