Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Urskogsko

~*~

Urmörkret är styggt
"Valsmelodi" ur Ferlin
Urskogskon råmar

LPWJ 14/03/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-14 20:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Ann här.
2010-03-16

    ej medlem längre
Härlig text och bild!

Hälsn. Ann
2010-03-14

    ej medlem längre
Härlig text o härlig bild på en higland cattle...
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP