Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hör inte ihop längre

Varför kan du inte acceptera att
vi inte hör ihop

varför kan du inte låta barnen
älska mig

varför måste du hata genom
barnen

min önskan är att du skulle
förstå att en mamma alltid
kommer att vara en mamma

vad du än gör

om barnen inte får älska mig

hur kommer det att te sig
i framtiden

barnen är framtiden

du straffar genom illaprat

du straffar genom slag

du straffar genom
psykiskt lidande

men jag far inte illa
längre
men barnen gör det

snälla titta vad du gör dem

titta vilka sköra personer
dom blivit fast det borde varit
tvärtom

dom ska vara små starka
individer som tror på sig
själva

som vågar tycka om
och vågar tycka

snälla stanna upp
och sluta hata

och acceptera att vi inte
tillhör varandra längre




Fri vers av christie
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 23:12



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Bra budskap
2010-03-16

  Vildkärlek
Bra budskap
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

christie