Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna förföljde mig



Jag borde vara lyckligast
i världen men det enda
jag såg framför mig

var händena som gjort mig
illa

jag såg hårväxten på fingrarna


jag kände lukten

jag kände hur dom tog på mig

fick mig att må illa

Oh varför kunde jag inte glömma
dessa händer

men ju mer jag försökte njuta
av det lilla knyttet som rörde
sig i magen
ju mer påmind blev jag av


händena som jag sagt nej till

av lukten som tillhörde händerna

känslan av att dessa händer
rörde vid min kropp

fick mig att krypa in i ett hörn
av rädsla över vad dom skulle
kunna göra mig nu





Fri vers av christie
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 00:10



Bookmark and Share


  kråkan VIP
hemska minnen..svårt att bli av med..bra skrivet..tack
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

christie