Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet blir för tungt för att bära


Andas



Andas
ur lungor och vett
Andas
ur tårar och svett
Andas dig fri
från ångest och kval
Andas dig ny
Andas och föds på nytt

Se dig själv i spegeln
Se dig själv
Våga möta den blick
som vädjar på hjälp
Våga lyssna till dess bön
Se det som ej vågar synas
rädd för att bli sett

Andas
för morgondagen
Andas för idag
Andas för att du kan
Andas för att du måste
Andas min vän

Andas
och återvänd hem


Andas











Fri vers av Baystream
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 08:37



Bookmark and Share


  m.ricknell
vackert vackert ..
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream