Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte synlig

borta.
längs med huden visas spår,
av att du nu är borta.

du har blivit ersatt,
av någon annan,
som klär min hud.

långa rivmärken där du en gång var,
finns nu ett helande mönster,
som lämnar skimrande spår.

jag håller mig hel,
min hud är okej.
du kan gå nu, det gör inte ont.

i min nya hud är du borta,
inte synlig längre.
precis som jag, i din nya värld.




Fri vers av nathan
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan