Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Rachel henne och hela nationen Jer 31:15, Matt 2:18.


Det hörs ett skrik i Rama, Rachel begråter sina barn och låter inte trösta sig


När hedningarna larmar
när föraktets beskjutning tätnar
när vi står ensamma och rådlösa
mot lögn och manipulation

Då ler du i din himmel
och tar oss i din famn
som mamman sitt barn
som fadern sin son

Du omgjordar dig som en hjälte
du stöter i basun
du drar ut som vår krigare
Du är Herren vår befriare

Du avslöjar förtryckaren
du förgör honom med din muns anda
du slår ner dem som står dig emot
du sätter ner dina fötter på oljeberget

Oss ger du skydd under dina vingar
du tröstar oss på Herrens dag
du förbinder såren hos alla dem som älskar dig
du låter oss leva i fred och i frid

Amen




Fri vers av rebecca d
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ef 6:12
2010-03-16

  Bibbi VIP
Amen!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d