Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu jävlar sa Lola

Åh så finns det puckon och så finns det puckopuckon, och
ärkepuckon sådant är livet!

Men så finns det läkare, klaffel och kardinalfel också, och
det är då!

Hit med defibrillatorn och Concertan
så ja, tugga och svälj hela burken ;

- Nu ska doktorn få flyga!

Ända till häcklefjäll... Med kvasten i röva!




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-15 21:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Krut i Lola och det gillas
2010-03-16

  Caprice! VIP
Tack för härligt skratt! På dom bara... Ingen som helst pardon. Och snart är det påsk också... ;-)
2010-03-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tack för ett gruglande skratt
på dem bara
2010-03-16

  aol
det var som fan,
2010-03-15

  Lilla My* VIP
Jävlar anamma i ordets rätta bemärkelse!!
2010-03-15

  Måna N. Berger
Ja nu jävlar..!!! ;)
2010-03-15

  Lili Samuelsson VIP
lola pralin e på hugget och det med besked:)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren