Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid så lätt

och jag faller igen
alltid så lätt

du pratar om något
och mitt knä råkar
snudda ditt och jag
är bara där

du pratar och jag lyssnar
men mina tankar är
mina läppar emot dina
vackra läpparna




Fri vers av virre
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 11:31



Bookmark and Share


  Arro
mysigt skrivet
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

virre