Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara

och du pratar
jag vill bara

mina armar
runt dig

mina läppar
emot dina

vi som
omfamning




Fri vers av virre
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre